our faqs ‣ Kontejneri 3M Novaković

Zašto da sarađujete sa NOVAKOVIĆ-3M?

7. novembra 2019.

– NOVAKOVIC-3M svojim proizvodima čini vaš život lakšim – NOVAKOVIC-3M koristi samo najkvalitetnije materijale u proizvodnji – NOVAKOVIC-3M Vam u svakom trenutku pruža podršku – Saradnja sa NOVAKOVIC-3M ne iziskuje rizik, razlog tome je što proizvodimo 95% naših proizvoda.

Read More

Nabavka rezervnih delova ?

7. novembra 2019.

– Za potrebe dugoročnog servisiranja pažljivo planiramo i proizvodimo potrebnu količinu rezervnih delova. – To nam omogućava nesmetano i brzo reagovanje kada god je potrebno servisiranje ili popravka. – Pružamo pomoć pri prodaji rezervnih delova kao i prilikom održavanja i servisiranja kontejnera u garantnom i postgarantnom roku.

Read More

Čime se bavimo?

10. marta 2018.

Bavimo se proizvodnjom i prodajom kontejnera 1.1 m3 i drugih dimenzija.

Read More

Profesionalna podrška

10. marta 2018.

Osnovne servisne aktivnosti su kvalitetno održavanje u garantnom i postgarantnom roku. U svim servisnim jedinicama nudimo vam stručnu ugradnju originalnih rezervnih delova, jer jedino na taj način može da se održi dugotrajnost i kvalitet.

Read More

Šta su originalni rezervni delovi ?

10. marta 2018.

– To su samo oni delovi koji su prošli postupke ulazne kontrole. – Isti ti delovi se u procesu proizvodnje ugrađuju u gotove proizvode, radi provere njihovog kvaliteta i adekvatnosti.

Read More