O nama

Naš Istorijat

DOO NOVAKOVIC-3M je privatna kompanija, osnovana davne 1989 godine u Inđiji kao mala zanatska radionica.
Prateći tržište i neprekidnim usavršavanjem proizvoda prerasli smo u kompaniju koja broji 25 zaposlenih,u 3000 m2 zatvorenog prostora i 9000m2 otvorenog prostora u severoistocnoj radnoj zoni u Indjiji i bavi se proizvodnjom i prodajom kontejnera za sakupljanje, odlaganje i odvoženje komunalnog i industrijskog otpada, kao i za sakupljanje otpada životinjskog porekla.
Za sada kompanija ima svoje ovlasceno predstavnistvo u BiH u Bijeljini sa maloprodajom I veleprodajom. Dok se glavno sediste nalazi u Srbiji.
Kao dokaz o kvalitetu nasih proizvoda 2012-te godine uspostavljen je sistem mendžmenta kvalitetom koji odgovara zahtevima standarda ISO 9001:2008 kao i CE znak (CE mark) koji je obavezan i odnosi se na bezbednost upotrebe Naših proizvoda u zemljama članicama EU. CE znak je Naša legitimacija za izvoz proizvoda u zemlje EU.

Naše usluge Naš proizvodni program

Profesionalna podrška

Kontaktirajte nas
9001
14001
45001
ce

CE je skraćenica od Conformité Européenne i za razliku od standarda koji govore o kvalitetu proizvoda, CE znak (CE mark) je obavezan i odnosi se na bezbednost upotrebe Našeg proizvoda u zemljama članicama EU.

Zemlje članice Evropske unije su svojim zakonskim propisima i drugim merama želele da se osiguraju da se na tržište EU plasiraju i u upotrebi nađu samo oni proizvodi koji ne ugrožavaju bezbednost, život i zdravlje ljudi, svojinu, životnu sredinu ili neke druge interese od javnog značaja.

U tom smislu, donete su direktive koje postavljaju bitne zahteve koje moraju ispuniti proizvodi.

Ti zahtevu određuju tehničke karakteristike (specifikacije) koje proizvodi moraju imati a koje utiču ili mogu uticati na gore pomenute aspekte. Tehničke specifikacije o usaglašenosti proizvoda sa bitnim zahtevima, koje postavljaju direktive, date su u harmonizovanim standardima. CE znak je Naša legitimacija za izvoz proizvoda u zemlje EU.