O nama

Naš Istorijat

DOO Novaković-3M je privatna firma, osnovana 27.01.1989 godine u Inđiji kao mala zanatska radionica. Prateći tržište i neprekidnim usavršavanjem proizvoda prerasli smo u preduzeće koje broji 25 zaposlenih, i bavi se proizvodnjom i prodajom kontejnera za sakupljanje, odlaganje i odvoženje komunalnog i industrijskog otpada, kao i za sakupljanje otpada životinjskog porekla.
Kao dokaz o kvalitetu nasih proizvoda 2012 godine uspostavljen je sistem mendžmenta kvalitetom koji odgovara zahtevima standarda ISO 9001:2008 Kao i CE znak (CE mark) koji je obavezan i odnosi se na bezbednost upotrebe Naših proizvoda u zemljama članicama EU. CE znak je Naša legitimacija za izvoz proizvoda u zemlje EU.

Naše usluge Naš proizvodni program

Profesionalna podrška

Kontaktirajte nas

CE je skraćenica od Conformité Européenne i za razliku od standarda koji govore o kvalitetu proizvoda, CE znak (CE mark) je obavezan i odnosi se na bezbednost upotrebe Našeg proizvoda u zemljama članicama EU.

Zemlje članice Evropske unije su svojim zakonskim propisima i drugim merama želele da se osiguraju da se na tržište EU plasiraju i u upotrebi nađu samo oni proizvodi koji ne ugrožavaju bezbednost, život i zdravlje ljudi, svojinu, životnu sredinu ili neke druge interese od javnog značaja.

U tom smislu, donete su direktive koje postavljaju bitne zahteve koje moraju ispuniti proizvodi.

Ti zahtevu određuju tehničke karakteristike (specifikacije) koje proizvodi moraju imati a koje utiču ili mogu uticati na gore pomenute aspekte. Tehničke specifikacije o usaglašenosti proizvoda sa bitnim zahtevima, koje postavljaju direktive, date su u harmonizovanim standardima. CE znak je Naša legitimacija za izvoz proizvoda u zemlje EU.