FAQ's

Najčešće postavljena pitanja

Da li imate pitanja koja niste pronašli ovde? Molimo kontaktirajte nas putem email-a.office@novakovic-3m.com

- To su samo oni delovi koji su prošli postupke ulazne kontrole. - Isti ti delovi se u procesu proizvodnje ugrađuju u gotove proizvode, radi provere njihovog kvaliteta i adekvatnosti.

Osnovne servisne aktivnosti su kvalitetno održavanje u garantnom i postgarantnom roku. U svim servisnim jedinicama nudimo vam stručnu ugradnju originalnih rezervnih delova, jer jedino na taj način može da se održi dugotrajnost i kvalitet.

Bavimo se proizvodnjom i prodajom kontejnera 1.1 m3 i drugih dimenzija.

- Za potrebe dugoročnog servisiranja pažljivo planiramo i proizvodimo potrebnu količinu rezervnih delova. - To nam omogućava nesmetano i brzo reagovanje kada god je potrebno servisiranje ili popravka. - Pružamo pomoć pri prodaji rezervnih delova kao i prilikom održavanja i servisiranja kontejnera u garantnom i postgarantnom roku.

- NOVAKOVIC-3M svojim proizvodima čini vaš život lakšim - NOVAKOVIC-3M koristi samo najkvalitetnije materijale u proizvodnji - NOVAKOVIC-3M Vam u svakom trenutku pruža podršku - Saradnja sa NOVAKOVIC-3M ne iziskuje rizik, razlog tome je što proizvodimo 95% naših proizvoda.